Olof Wretling

Även Alex Hermansson och spöket Laslo råkar följa med på resan. Nu är det andra gången.


Pin Pa Books

Som en del av Psykeveckan i Västerbotten fyllde Olof Wretling Malåborg med sin föreläsning Diagnoserna i mitt liv.

. Men bland alla de syltburkar han gärna doppar fingrarna i finns ett uppdrag som han håller väldigt nära hjärtat att vinterprata i P1. Bara två månader tidigare såldes ett annat hus på samma gata på Vedhuggarevägen 8. I Skuggornas Dal vilar en förbannelse - Kapten Doris och Vinterskuggan reser dit för att bryta den.

Olof Wretling skådespelare regissör komiker Skådespelaren Olof Wretling återkommer nu för nionde gången i Vinter i P1. Detta blir nionde gången han vinterpratar i P1. På hårfronten intet nytt säger han något kryptiskt i ett pressmeddelande från Sveriges Radio.

En komisk betraktelse om tillkortakommanden av och med prisade komikern Olof Wretling från Klungan-gänget Pappas pengar Bäst i test mm. Ägarbytet blev klart i oktober 2021 och priset blev 1 100 000 kronor. Förste skuggjägare Angelika Prick ska försöka stoppa den och ta reda på vem som gömmer.

Husets byggår är 1980 och det har en boyta på 112 kvadratmeter. Dessutom ska kreatören Maja Delborn lära ut pyssel. Han berättade på ett tragikomiskt sätt om sin barndom med olika förutsättningar och diagnoser och om vikten av att ställa frågor istället för att peka finger och ställa diagnoser på varandra.

1 day agoKarlstadsbon Olof Wretling är en riktig veteran i sammanhanget. Jag kommer prata om en förbjuden tanke att maxa sin ålder om att välja en väg jag aldrig trodde jag skulle gå. En mysigt annorlunda berättelse och efterlängtad uppföljare på tittarsuccén Diagnoserna i mitt liv.

Lär man sig alltid av sina misstag och hur viktigt är det egentligen att hålla masken. Samtidigt i tv-huset blir Sommarskuggans dräkt stulen och den store superbusaren kommer återigen att ställa till det. Wretling har medverkat i.

Jonsson känd från Go kväll öppnar sitt kök i Sörmjöle utanför Umeå för gäster som Olof Wretling Farah Abadi och Julia Tuvesson. 1 day agoKarlstadsbon Olof Wretling är aktuell på många fronter scenframträdanden film och tv-serier samt manus och regi-arbete. Allra först ut är deckarförfattaren Åsa Larsson som ska prata om en.

Hemma i Karlstad går Olof och funderar. Nya ägare är Zahra Safaeenejad 42 och Mahour Pour Najy 45 och säljare är Birger John Olof Samuelssons dödsbo. 1 day agoOlof Wretling och Åsa Larsson vinterpratar Bianca Kronlöf Mikael Niemi och Antje Jackelén finns alla bland vintervärdarna när årets säsong av Vinter i P1 nu har presenterats.

Han har röstats fram som värd för Vinter i P1 inte mindre än åtta gånger och Vinterpratet Diagnoserna i mitt liv blev så populärt att den år 2016 sattes upp på Rival i Stockholm och togs ut på en rikstäckande turné hösten 2017 och även hösten 2018. Olof Wretling känd från bland annat Mammas nya kille och Klungan är en av landets populäraste komiker och berättare.


Pin Pa Lotta Lundgren


Pin Pa Watching Now Listening Now

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel